| 
 Gotowanie w AfreeKANIE! 
Dodatki do grillowanych mięs - warzywa, sałatki, dipy!
 	
 Restauracja AfreeKANA zaprasza na majowe spotkanie miłośników kuchni w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". We wtorek, 20 maja o godz. 18.00 uczestnicy warsztatów poznają przepisy na oryginalne, świeże i smaczne dodatki do grillowanych mięs.  
  
Grill jest doskonałą okazją do przygotowania różnych gatunków mięsa w lekki i smaczny sposób. Grillowane mięso może być jednak jeszcze zdrowsze z odpowiednio skomponowanymi dodatkami - świeżymi warzywami, sałatkami lub dipami, których bazę  stanowi oliwa z oliwek lub jogurt. A wszystko to doprawione aromatycznymi ziołami. 
  
Pomysłów na dodatki do mięs grillowanych jest bardzo dużo - wystarczy odrobina inspiracji, by urządzić naprawdę wielką ucztę. 
Każdy, kto 20 maja o godz. 18.00 odwiedzi restaurację w budynku KANY skosztuje przygotowane potrawy, a także otrzyma szereg cennych wskazówek kulinarnych oraz przepisy do kolekcjonowania.
  
Ponieważ projekt "Gotowanie w AfreeKANIE" cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, liczba miejsc na pokaz kulinarny jest ograniczona.
  
Wstęp i udział nieodpłatny!
 
16 maja 2014 
                        Powrót 
                       |